Referenties

Marlon Snel na haar diagnose MS

Ik ben Marlon Snel, ik ben 39 jaar en in Maart 2003 werd er bij mij MS geconstateerd/gediagnosticeerd. Ik had al een poosje last van prikkels in mijn linker been (slaapgevoel), dus ben ik naar de huisarts gegaan. Deze verwees mij al snel naar een Neuroloog in het Hofpoort ziekenhuis te Woerden. Daar wat onderzoeken gedaan:  bloedtest, electrotest, mri-scan  en een reflextest. Uit deze testen wisten ze nog niet precies wat het was, dus kreeg ik een ruggenpunctie. Toen was het duidelijk voor hen dat het MS was.

Ja ,wat dan! Ik baalde enorm, wist niet wat het precies was. Ik kwam nog niet in aanmerking voor medicijnen, want zo erg had ik het niet. De arts zei: Als je een uitval krijgt, bel maar dan kun je gelijk in het ziekenhuis behandeld worden. Na deze uitslag ben ik gelijk de alternatieve geneeswijze ingedoken, want ik wilde nog geen gif toedienen. Ik heb veel accupunctuur gehad, mijn etenswijze aangepast en vitamine tabletten gekregen. Uiteindelijk na 8 jaar ging het wat minder met met me,  mijn been deed niet meer wat ik wilde. Sporten ging niet meer en uiteindelijk sliep ik,  elke middag om de dag door te komen. In Augustus 2011 ging het echt niet meer, ik kwam in een soort depressie terecht. We zijn toen in Belgie terecht gekomen en daar kreeg ik van de arts gelijk Betaferon, om de dag spuiten. Daar ben ik toen mee begonnen, maar in Oktober ging het nog slechter met me, en we mochten gelijk naar het St Lucas ziekenhuis in Gent. Daar hebben ze me 5 dagen gehouden en heb ik aan de cortison gelegen met een infuus. Daarna mocht ik naar huis en moest ik bijkomen met een nog vermoeider en minder betrouwbaar lichaam. En de depressie werd er ook niet beter op. Ik ben eigenlijk zo door gesukkeld en voelde me niet goed. Ook ging ik  altijd naar de masseur en deze schrok ook van mijn lichaam en mijn geest.

Toen is mijn man in april 2012 in contact gekomen met Marion Danenberg. Wij hebben toen snel een afspraak gemaakt en Marion heeft mij in contact gebracht met Sunrider. Sinds April 2012 gebruik ik Sunrider, ik heb na een half jaar overwogen om te stoppen met de producten (vanwege de investering), maar mijn man heeft mij enorm gesteund in de keuze voor Sunrider en moedigde mij aan om door te gaan met de producten. Daar ben ik  zo blij mee. Het is nu Januari 2013. Als ik zie wat ik al  weer kan.  Slapen tussen de middag doe ik zelden, ik wandel en fiets weer, ik heb zelfs met kerst weer kunnen skieen. Ik voel me lichamelijk en geestelijk super goed. Niet alleen ik merk het, ook mijn kinderen en man vinden me weer gezellig. De masseur is ook weer heel blij en voelt aan mijn spieren dat alles weer in balans aan het komen is. Ik heb weer enorme zin in het leven gekregen. Het spuiten ben ik aan het afbouwen, want er zal ook een dag komen dat ik mezelf voor het laatst zal spuiten.


Heel veel groetjes,

Marlon Snel.

Roelofarendsveen


In februari 2013 heeft Marlon de keuze gemaakt om te   stoppen met haar medicatie, tot op de dag van vandaag gaat het heel goed met haar*.

*Sunrider producten zijn niet bedoeld om ziekten te constateren, te behandelen, te genezen of te voorkomen.

Bianca Valk trainster bij Fit4Lady Heerhugowaard

Ik ben Bianca Valk en ik werk nu een jaar als trainster bij Fit4Lady Heerhugowaard. Voor mijn werk, wat ik een fantastische baan vind, sport ik iedere week zo`n 16 a 20 uur. Ik vind het daarom erg belangrijk om mijn spieren en lijf in goede balans te houden. Ik kwam in contact met Marion Danenberg, die bij ons flink fanatiek sport, en ik vroeg haar een goed product wat ik tijdens maar ook na mijn 4 uur durende training kon gebruiken zodat ik mijn spieren en lijf in een goede conditie kan houden. Marion adviseerde mij de Vitashake®, ik kreeg een proefzakje en ik gebruikte het zakje door mijn smoothie heen, na het sporten. Ik had enorme spierpijn van een oefening (met veel squads) maar heel verbazingwekkend voelde ik na het innemen van de Vitashake® zo de spierpijn wegtrekken als sneeuw voor de zon, heel bijzonder. Ik bestelde na deze ervaring, zonder enige twijfel, de Vitashake® bij Marion op www.mijnbalans-shop.nl. Nu gebruik ik de Vitashake® al een aantal maanden en voel ik na een intensieve training mijn spierpijn wegzakken, ik voel me energiek na het innemen van een smoothie met Vitashake®. Soms drink ik mijn shake tijdens de 4 uur training of na de 4 uur training. Qua werking maakt het verschil voor mij niet uit. Ik voel duidelijk dat mijn spieren enorm gevoed worden, waardoor ze veel sneller herstellen na het gebruik van de Vitashake®. Ik heb ook geprobeerd om te stoppen met de Vitashake® maar al snel voelde ik enorm verschil, ik was minder energiek, mijn spieren verzuurde snel en had dagenlang spierpijn. Zonder aarzeling bestelde ik weer de Vitashake®. Mijn lichaam reageert er zo goed op. Het is een wereld van verschil met of zonder de Vitashake®. Ik kan Vitashake® iedereen aanraden, sinds ik de Vitashake® gebruik ben ik een stuk energieker, heb minder snel verzuurde spieren en de spierpijn verdwijnt verbazingwekkend snel. Ook heeft de Vitashake® een heerlijke chocolade smaak, lekker in een bananensmoothie, wat overigens als een maaltijdvervanger gebruikt kan worden. Een top-product voor de sporters onder ons.

Echt een aanrader!


Met sportieve groet,

Bianca Valk

Vitashake®


Vitashake® helpt spierafbraak voorkomen!


Vitashake® helpt het lichaam versterken en het uithoudingsvermogen vergroten. Nuplus®, Vitashake® en Evergreen vergroten het herstelvermogen.

Nuplus® en Vitashake® helpen afbraak van spierweefsel voorkomen en voorzien in nieuwe voorraad brandstof. Evergreen versterkt de lever, klik hier voor meer informatie.VitaShake bestaat uit de NuPlus kruiden, aangevuld met extra vezels, mineralen, vitamines en eiwitten. De vezels voeden de darmflora, waardoor het natuurlijk evenwicht in de darmen herstelt. Extra soja-eiwitten, vitaminen en mineralen zorgen voor,.......lees verder.

Marlon's dagelijkse producten

Meer referenties

Geplaatst door Nicole de Lange NDL Talent

10-03-2014 | 16.54

Ik gebruik nu zo`n 2 jaar Fortune Delight.

Ik drink het als thee maar gebruik het ook tijdens het sporten (tennis) koud in een bidon. Ik merk dat,.... lees verderGeplaatst door Rob van Aalst

Van Aalst Printmanagement

25-02-2014 | 10.38

Beste Marion, Ik heb al een paar keer Sunbreeze bij je besteld en ik vind het een echt wondermiddel. Het begon als middeltje tegen verkoudheid maar het is veel veelzijdiger. Het helpt ook tegen spanningshoofdpijn door een beetje op je slapen te smeren. Zoals mijn vader ondervond helpt het ook als middel tegen,............lees verder